An accessible sanctuary is taking shape

A major aim of our building project is to make our sanctuary more accessible for wheelchair users. In the past, the ground floor had a number of levels each accessed only by steps. When the project is finished the entire ground floor will consist of only one level. To accomplish this our contractors have begun by raising the floor level in the sanctuary. Now completed, this one improvement already dramatically improves the space. If you have never been in the building you might not appreciate how much better it looks even now.

We at DBC know that a church is not a building but a people. Still, we are looking forward to the new opportunities that will arise when we have a more adequate and accessible space for worship, ministry and mission.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: